Close sidebar
Close sidebar

Studiu îngrijorător! Românii se apucă să bea de la vârste fragede! Coincidenţă sau nu, cele mai multe abandonuri şcolare se întâmplă la aceeaşi vârstă

Romanii incep sa bea alcool de la varste tot mai fragede, arata un studiu ingrijorator, care indica o medie mult sub cea de 10 ani. La fel de grav e ca mai putin de jumatate dintre adolescentii care beau constant la petreceri nu vor sa creada ca alcoolul poate avea efecte daunatoare asupra sanatatii.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La spitalele din tara, ajung saptamanal copii in coma alcoolica. Cel mai recent caz este al unor frati de 6 si 10 ani care au baut vin, la carciuma din sat.

Desi sunt in afara oricarui pericol, alcoolul care declanseaza aproape instantaneu hipoglicemia, le putea fi fatal. Tragediile provocate de alcool au devenit in ultimii ani tot mai dese si apar in randul copiilor nu mai mari de clasa IV-a.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In astfel de cazuri, parintii sunt departe de a fi modele.  
Intr-un studiu international privind consumul de alcool, barbatii din Romania ocupa primul loc cu aproximativ 8 bauturi pe zi, urmati la distanta de portughezi.

Adultii de azi sunt adolescentii de ieri, obisnuiti cu paharul.
Un alt raport oficial arata ca un tanar la varsta liceului bea singur, la o singura petrecere, pana la o sticla si jumatate de vin.

Implicarea la timp a parintilor si a terapeutilor ii poate salva pe cei care se apuca de mici de baut. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI