Close sidebar
Close sidebar

Studiu. Psihopatii pot fi identificati cu ajutorul muzicii pe care o asculta

Un studiu al Channel 4, din Marea Britanie, cu 3 milioane de participanti, a scos la iveala ca oamenii care aveau tendinte de a fi psihopati prefera muzica rap sau heavy metal.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe de alta parte, melodiile care sunt cel mai putin psihopatice sunt cele clasice sau de jazz, potrivit studiului.

in New York, alti cercetatorii au aprofundat studiul, verificand chiar care sunt melodiile pe care psihopatii le prefera, noteaza indy100.com.

Cantecele cele mai ascultate de psihopati, conform studiului, sunt „No Diggity”, de la Blackstreet si „Lose Yourself”, a lui Eminem. Acestea sunt, cel putin, numele pe care cercetatorii le-au facut publice. Oamenii de stiinta au refuzat sa dea numele melodiilor care prezic cel mai bine ca o persoana ar putea fi psihopata pentru ca urmatoarele studii in acest domeniu sa nu le fie afectate.
Oamenii de stiinta sunt de parere ca simplul fapt ca o persoana asculta aceste cantece poate ajuta la diagnosticarea timpurie a celor care sufera de aceasta afectiune.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Psihopatia este un termen care descrie o dereglare mintala sau de personalitate caracterizata prin comportament antisocial, capacitate redusa de a avea remuscari si control comportamental redus.

Ca si celelalte maladii psihiatrice, sociopatia se prezinta din punct de vedere clinic sub forma unui spectru de manifestari cu variate grade de gravitate sau acceptabilitate sociala.

Cei care au cele mai putine sanse de a fi psihopati prefera melodii precum: „My Sharona”, a lui Knacks si „Titanium”, interpretata de Sia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI