Close sidebar
Close sidebar

SUA a „depăşit cu mult” pandemia covid-19, anunţă Trump

Preşedintele american Donald Trump - care se confruntă cu manifestaţii istorice împotriva rasismului şi critici din toate părţile - a anunţat vineri că Statele Unite au ”depăşit cu mult” pandemia covid-19, în pofida faptului că pandemia covid-19 continuă să omoare aproape 1.000 de oameni pe zi în ţară şi să se răspândească într-un ritm galopant în America Latinărelatează AFP.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trump a dat asigurări că Statele Unite au depăşit criza, evocând date cu privire la şomaj.

”Am luat toate deciziile pe care trebuia să le luăm”, a tunat preşedintele american, lăudând o îmbunătăţire a datelor cu privire la şomaj în ţară.

Statele Unite sunt cea mai afectată ţară din lume de covid-19- cu 108.211 de morţi la 1.872.660 de cazuri, urmate de Regatul Unit (39.904 de morţi), Italia (33.689) şi Franţa (29.065).

SUA a „depăşit cu mult” pandemia covid-19, anunţă Trump

Trump face aceste declaraţii la câteva ore după publicarea unor date pozitive despre economia Statelor Unite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Aproximativ 21.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, mobilizaţi în perioada Rusaliilor

Citeste si: Coronavirus în Italia- Au fost înregistrate 518 de noi cazuri, dintre care 402 în Lombardia

Citeste si: Încă şapte decese provocate de coronavirus. Numărul a ajuns la 1.315

Nivelul şomajului a scăzut la 13,3% în mai. Cei mai pesimişti analişti estimau un nivel de 20% al şomajului, din cauza pandemiei.

Comentând datele cu privire la şomaj, Trump a lăudat ”forţa” economiei americane.

Citeste si: Masca de protecţie, un duşman al tenului. Dr. Ana Maria Drăgăniță: Ce efecte negative are purtarea îndelungată a măştii?

”Această forţă ne-a permis să depăşim această teribilă pandemie. Noi am depăşit-o cu mult”, a declarat el într-o conferinţă de presă la Casa Albă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI