Americanii au adus in peninsula avioane de vanatoare extrem de performante.

Peste 230 de avioane de vanatoare si aproximativ 12 mii de oameni participa la acest exercitiu militar de amploare. Printre aeronave se afla si celebrul F 22 Raptor, aparat invizibil pe radare. De altfel, acesta este unul dintre cele mai bune avioane de lupta din lume in acest moment.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Un astfel de aparat costa nu mai putin de 150 de milioane de dolari.

Desfasurarea impresionanta de forte din Coreea de Sud vine la doar o saptamana de cand regimul de la Phenian a anuntat ca a testat cu succes o noua racheta balistica intercontinentala care ar putea ajunge priunde in Statele Unite.

Exercitiul militar are mai multe scenarii de razboi si va cuprinde inclusiv o simulare a unui atac asupra bazelor nucleare nord-coreene. Phenianul a avertizat Washingtonul ca, prin aceste manevre militare, tensiunile din peninsula at putea sa ajunga la cote incontrolabile.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si