Subiecte simulare Evaluare Naţională 2022 Matematică: Baremul de corectare, pe EDU.ro
Subiecte simulare pentru Evaluare Națională 2022 la disciplina Matematică. Subiectele vor fi disponibile după încheierea probei, în jurul orei 12:00.
Subiecte simulare Evaluare Naţională 2022 Matematică. În perioada 4-6 aprilie 2022, elevii din clasele a VIII-a vor susține vor participa la simulările Examenului de Evaluare Națională.
Rezultatele vor fi afișate pe data de 14 aprilie.
Subiectele la Matematică- simulare Evaluare Naţională 2022- vor fi disponibile după încheierea probei, în jurul orei 12:00. Baremul de corectare se va publica pe EDU.ro la ora 15:00
Citeste si: VIDEO- Noua structura a anului scolar 2022-2023: Schimbari majore in educatie
„Timpul destinat elaborării lucrărilor scrise este de două ore (pentru elevii de clasa a VIII-a), respectiv trei ore (pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a) – din momentul în care să se încheie subiectele uneia. . elev”, potrivit Ministerului Educației.
Modelele de subiectele și baremul pentru simularea la Matematică Evaluarea Naţională 2022 se găsesc pe http://subiecte.edu.ro/2022/evaluarenationala/modeledesubiecte/.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Pentru simularea probelor scrise la Evaluare Națională clasa a VIII-a, este valabilă programul aprobat prin OME 3237/5 februarie. Astfel, sunt exceptate următoarele conținuturi:
Domeniul de conținut: Algebră – Subdomeniul: Funcții
Reprezentarea și interpretarea unor dependențe funcționale prin tabele, diagrame și grafice
Funcții de forma f:R→R, f(x)=ax+b, unde a și b sunt numere reale, graficul acestor funcții, reprezentarea și interpretarea geometrică a graficului acestor funcții, lecturi grafice
Citeste si: Subiecte simulare Evaluarea Naţională 2022 Română
Domeniul de conținut: Geometrie – Subdomeniul: Corpuri geometrice
Perpendicularitate: plane perpendiculare; unghi diedru, unghi plan crescut diedrului; unghiul a două plane; teorema celor trei perpendiculare
Arii și volum ale unor corpuri geometrice: piramida regulată (cu baza triunghi echilateral sau pătrat), prismă dreaptă (cu baza triunghi echilateral sau pătrat).