Close sidebar
Close sidebar

Fenomen uluitor pe râul Siret! O substanță necunoscută plutește pe apă

Un fenomen neașteptat a avut loc pe râul Siret. Oamenii au observat o substanță necunoscută pe apă. Imaginile au fost postate în mediul online.

Georgiana Balaban,

O substanță necunoscută plutește pe râul Siret.

[Sursa foto: Spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imagini inedite au fost surprinse în urmă cu doar câteva ore. O spumă neobișnuită a apărut pe apele Siretului și a pus pe jar ofiţerii Gărzii de Mediu Galaţi. Mai mult decât atât, substanţa necunoscută, care pluteşte pe apă pe câţiva metri pătraţi, a fost filmată sâmbătă exact în zona de deversare de la staţia de epurare Lieşti.

Citește și: Un bărbat din Galați este acuzat că ar fi jefuit un lăcaș de cult. Acesta a sustras o sumă de bani și o sticlă de ulei

Spuma neobișnuită a fost fotografiată, iar imaginile au apărut în mediul online. Ofițerii Gărzii de Mediu Galaţi au luat cu asalt zona și au început să o inspecteze mai atent.

Substanța a fost filmată sâmbătă exact în zona de deversare de la staţia de epurare Lieşti.

Imagini de pe râul Siret

Locuitorii din zonă au transmis că fenomenul care a luat naștere nu este unul normal, iar cei de la Mediu şi Apă Canal Galaţi garantează că nu e poluare şi că totul este monitorizat cu maximă atenție.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Bărbat care cultiva cannabis în două hale din Bucureşti, reţinut de poliţie

Totodată, ei susțin și faptul că nu ar trebui să fie nicio problemă care să afecteze cursul râului Siret, asta mai ales că au fost deja prelevate probe.

Cu toate acestea, reprezentanţii Gărzii de Mediu consideră că substanţa ar putea avea o cauză naturală și susțin că spuma s-ar fi putut forma de la temperaturile ridicate înregistrate în ultima perioadă sau chiar de la un detergent.

Citește și: VIDEO- Bugetul alimentar în România: mediu rural vs. oraș- Cum aduce cultivația proprie un avantaj financiar într-un context urban dificil

„Noi nu avem înregistrate valori chimice sau de detergenţi care să fi ieşit din staţie. Aşteptăm să vedem rezultatul analizei şi vom şti cu precădere ce anume s-a întâmplat acolo.", a precizat Sorin Dănăilă, Garda de Mediu Galați, potrivit Observatornews.ro.

Citește și: Taxa de succesiune 2023: Cât costă, dar și cum se calculează. Vezi cum se deschide o succesiune

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI