Close sidebar
Close sidebar

Suceava: Barbatul ranit in avalansa produsa in Muntii Calimani, preluat de echipajele medicale. Femeia a fost declarata decedata

Barbatul ranit in avalansa produsa, vineri, in Muntii Calimani din judetul Suceava a fost preluat de catre echipajele medicale care il vor transporta la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean. intre timp, femeia gasita in stare de inconstienta a fost declarata decedata, dupa o ora in care s-au efectuat manevre de resuscitare.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, barbatul ranit in avalansa produsa in Muntii Calimani a ajuns la echipajul SMURD, dupa ce a fost transportat trei kilometri prin munte.

I s-a acordat primul ajutor si va fi transportat pana la o Ambulanta cu medic care-l va prelua si-l va duce la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava.

Intre timp, femeia care a fost gasita in stare de inconstienta a fost declarata decedata, dupa o ora in care s-au efectuat manevre de resuscitare.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cautarile in zona montana continua, fiind implicate zeci de persoane- militari, jandarmi, pompieri, salvamontisti si padurari, cu 10 autospeciale, 2 autosenilate, o ambulanta SMURD, un cuplu chinotehnic si mai multe autoturisme de teren.
Zona este abrupta, fara semnal de telefonie, comunicarea realizandu-se cu ajutorul telefoanelor satelitare.
 
Trei alpinisti voluntari au fost surprinsi, vineri, de o avalanta in apropierea Varfului Pietrosu.

Doi dintre ei sunt pompieri militari si erau in timpul liber.

Cei trei - doi barbati si o femeie- au urcat pe munte pentru a arbora steagul national.

Unul dintre ei a reusit sa-si alerteze un coleg care a sunat la 112. Accidentul s-a produs dupa ora 17.00, iar inainte de ora 20.00 cel care a alertat autoritatile a fost gasit in viata, constient.

Ulterior a fost gasita si femeia, dar in stare de inconstienta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI