Close sidebar
Close sidebar

Suferi de depresie? Cu testul online lansat de Institutul de Psihiatrie din Iasi afli rapid diagnosticul

Institutul de Psihiatrie din Iasi a lansat un chestionar online pentru depistarea depresiei, iar in functie de punctajul obtinut, pacientii sunt indreptati spre ajutor specializat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In 11 pasi, intr-un test online, oricine poate afla daca sufera sau nu de depresie. De multe ori, pacientii ajung la medicii specialisti in momentul in care sunt in stadiu avansat, pentru ca le e teama de doctori sau nu recunosc ca ar putea suferi de o afectiune psihica. 

 

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

„In urma analizei periodice, noi vom veni cu exemplificari si cu explicatii vis-a-vis de ceea ce inseamna tot ceea ce ei prezinta in acele chestionare, prin articole de natura stiintifica, incercând sa explicam semnificatia acestor simptome, ” precizeaza dr.

Gabriel Oprisanu, manager Institutul de Psihiatrie Socola Iasi.

Aplicatia online, care poate fi gasita pe site-ul institutiei, a fost lansata pe 15 februarie, iar de atunci peste 2.500 de oameni au completat chestionarul. Dintre acestia, in jur de 20 si-au programat deja un consult la un medic psihiatru, scrie DIGI24

Testul online AICI

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI