Close sidebar
Close sidebar

Suferi de diabet sau nu ai voie sa consumi zahar? Aceasta placinta cu mere fara zahar este perfecta pentru tine

Aceasta tarta este perfecta pentru bolnavii de diabet sau pentru cei care nu pot sa consume zahar. Si in plus, este si sanatoasa. Uite cum poti sa o prepari la tine acasa.


DISTRIBUIE
acest articol

 

Suferi de diabet sau nu ai voie sa consumi zahar? Aceasta tarta cu mere este perfecta pentru tine
Aceasta tarta este perfecta pentru bolnavii de diabet sau pentru cei care nu pot sa consume zahar. Si in plus, este si sanatoasa. Uite cum poti sa o prepari la tine acasa.
Ingrediente
Pentru aluat
250 g faina
2 galbenusuri
100 g unt
1 lingurita îndulcitor
1-2 linguri lapte
1 praf sare
Pentru umplutura
8-10 mere
zeama de lamâie
50 g unt
scortisoara, dupa gust
50 g îndulcitor sau dupa gust
fulgi de migdale, dupa gust
Mod de preparare
Freci untul cu îndulcitorul, adaugi sarea si galbenusurile, apoi laptele si la final faina. Framânti si dai la rece aluatul ca sa se întareasca. Cureti merele si le feliezi, apoi le stropesti cu zeama de lamâie.
Topesti untul si pui feliile de mere, scortisoara si îndulcitorul, tii pâna când scade apa si dai la racit.
Întinzi aluatul într-o forma rotunda, tapetata, având grija sa îmbraci si marginile si torni umplutura racita. Dai la cuptorul încins 40 de minute. O servesti presarata cu fulgi de migdale.


Ingrediente

Pentru aluat

250 g faina

2 galbenusuri

100 g unt

1 lingurita îndulcitor

1-2 linguri lapte

Citeste si: Decizie fără precedent pentru proprietarii de case și terenuri. Noile măsuri care se aplică în toată România- kanald.ro

Citeste si: Daniela Gyorfi dezvăluie ultima discuție a soțului ei cu Liviu Guță, înainte ca artistul să dispară: „Pe George l-a sunat”. Vedeta are o ipoteză șocantă- wowbiz.ro

Citeste si: Un influencer a fost arestat pentru că agresa femei pe stradă, în timp ce prietena sa îl urmărea într-un live pe TikTok- antena3.ro

1 praf sare

Pentru umplutura

8-10 mere

zeama de lamâie

50 g unt

scortisoara, dupa gust

50 g îndulcitor sau dupa gust

fulgi de migdale, dupa gust

Mod de preparare

Freci untul cu îndulcitorul, adaugi sarea si galbenusurile, apoi laptele si la final faina. Framânti si dai la rece aluatul ca sa se întareasca.

Cureti merele si le feliezi, apoi le stropesti cu zeama de lamâie.

 

Topesti untul si pui feliile de mere, scortisoara si îndulcitorul, tii pâna când scade apa si dai la racit.Întinzi aluatul într-o forma rotunda, tapetata, având grija sa îmbraci si marginile si torni umplutura racita. Dai la cuptorul încins 40 de minute. O servesti presarata cu fulgi de migdale.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI