Simina Loica, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”  , se poate declara o femeie fericită deoarece în urmă cu aproape doi ani, vedeta a dat viață unui băiețel, Dominic.

La momentul respectiv, Simina Loica nu s-a putut bucura în totalitate de venirea pe lume a celui mic, deoarece doctorii au spus că cel mic este bolnav.

Simina și-a adunat puterile, mobilizându-se, astfel a cerut și părerea altor specialiști, pentru a descoperi dacă Dominic suferă sau nu de o problemă de sănătate.

Citeste si: Adriana de la Puterea Dragostei îi dă replica fostului ei iubit

Reacția Siminei la aflarea veștii că fiul ei este bolnav

Simina a trecut prin clipe greu de imaginat atunci când a devenit mamă pentru prima dată. La scurt timp după ce l-a născut pe Dominic, fiul ei, cadrele medicale i-au spus că micuțul este bolnav și că are o infecție în corp.

Atunci când și-a dorit să se extreneze din spital pentru a pleca acasă alături de fiul ei, medicii i-au spus că nu poate face acest lucru, deorece Dominic este bolnav, deși el se născuse sănătos.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Dominic s-a născut foarte sănătos. Nu a avut nicio problemă. Când am vrut să ies din spital, după trei zile, mi-a spus că nu pot pleca, pentru că Dominic are o infecție în corp, este deshidratat.

Simțeam o căldură și o presiune în urechi, nu îl mai auzeam. Eu stăteam cu copilul acolo, doar că îl mai luau să îl spele și nu știam ce îi fac.”

, a declarat Simina Loica, în cadrul emisiunii ”În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

Citeste si: Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 de la "Puterea Dragostei", afirmații incendiare la revenirea în show

„Mi-am dat semnătura că îl duc la alt spital”

Aceasta a mărturisit că a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru ca micuțul ei să fie bine și, totodată, a încercat să ia cea mai bună decizie pentru Dominic. Simina a plecat din spitalul respectiv, dându-și semnătura că-l va transfera pe copilul ei într-o altă unitate spitalicească pentru mai multe investigații de specialitate.

După ce Simina Loica s-a consultat și cu alți specialiști, cadrele medicale i-au spus că, de fapt, Dominic este perfect sănătos și nu are nicio problemă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

În acel moment, vedeta nu a înțeles care a fost motivul pentru care ceilalți medici i-au spus că micuțul este bolnav.

„A fost o minciună, copilul nu era bolnav.

Mi-am dat semnătura că îl duc la alt spital, să fiu sigură că nu este ceva greșit în analize. A venit șefa de acolo, plângeam, eram speriată. S-a uitat la mine și mi-a zis că copilul nu are nimic, că analizele sunt bune. Puteam să plec de vineri, am fost mințită, nu știu pentru ce, poate au vrut să obțină niște bănuți. Copilul meu este super sănătos și acum”, a mai declarat Simina Loica, pentru emisiunea „În Oglindă”.

Citeste si: Mama fraților Sterp nu s-a mai putut abține și a dat vestea cea mare. Aceasta a dezvăluit că va fi din nou soacră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si