Suleman Dawood este băiatul unuia dintre miliardarii care au murit în expediția din Oceanul Atlantic. El nu a vrut sub nicio formă să plece cu submarinul alături de ceilalți pasageri.

Citește și: Turiștii de pe submersibilul Titan ar fi putut muri în urmă cu câteva ore bune din cauza intoxicării cu dioxid de carbon: „Oamenii s-ar putea sufoca înainte ca oxigenul să se termine”

Ieri au fost descoperite rămășițele submarinului Titan chiar în apropiere de epava Titanicului. Cei cinci pasageri au murit în expediția din Oceanul Atlantic, însă unul dintre aceștia nici măcar nu și-a dorit să ia parte la misiunea periculoasă. Suleman Dawood a mers în expediție doar pentru a-i face pe plac tatălui său, Shahzada Dawood, care a murit alături de fiul său.

Declarații cutremurătoare despre victimele expediției din Oceanul Atlantic

Sora miliardarului pakistanez a făcut primele declarații, după ce și-a pierdut fratele și nepotul în cumplita tragedie de pe fundul Oceanului Atlantic. Azmeh Dawood a dezvăluit că Suleman Dawood, în vârstă de 19 ani, era îngrozit de expediția organizată pentru a vedea rămășițele Titanicului.
Băiatul nu își dorea să meargă în misiune, dar a acceptat doar de dragul tatălui său.

Citește și: Coincidență stranie: Stră-strănepoata unui cuplu de pe celebrul Titanic este soția pilotului submersibilului dispărut

„Mă simt foarte rău că întreaga lume a trebuit să treacă printr-o așa traumă, printr-un asemenea suspans. Mi se pare că am fost prinsă într-un film prost, într-o numărătoare la care nu știi care e deznodământul. Mie, personal, mi-a fost greu să respir gândindu-mă la ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Suleman nu voia să meargă. Era îngrozit”, a declarat Azhmeh, potrivit NBC News.

Sora miliardarului este devastată de durere. Ea nu-și poate reveni din șoc, după ce și-a pierdut atât fratele cât și nepotul. Cei doi au mers să vadă rămășițele Titanicului, dar nu s-au mai întors. Femeia a mai declarat, cu ochii în lacrimi, că ea nu s-ar fi dus niciodată în acea expediție.

„Chiar și dacă mi-ar fi dat un milion de dolari nu aș fi urcat în Titan”, a mai spus Ahzmeh Dawood.

Citește și: O gaură albastră uriașă, descoperită în largul oceanului. "Arată ceva despre viața extraterestră"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei cinci pasageri ai Titanului au plecat în expediție pentru a vede cu ochii lor epava Titanicului. Submarinul s-a scufundat în data de 18 iunie, însă la o oră și 45 de minute s-a pierdut contactul. Garda de Coastă i-a căutat timp de 5 zile, iar rămășițele lor și ale submarinului au fost găsite abia ieri, pe 22 iunie.

Se pare că submersibilul a făcut o „implozie”, chiar în apropiere de epava Titanicului.

„În urma acestei determinări, am notificat imediat familiile în numele Gărzii de Coastă a SUA și al întregului comandament unificat. Transmit cele mai profunde condoleanțe familiilor. Îmi pot doar imagina cum a fost pentru ei și sper ca această descoperire să le ofere o oarecare alinare în această perioadă dificilă”, a spus Mauger, comandantul primului district al Gărzii de Coastă, notează BBC.

Citește și: VIDEO Cum a arătat implozia submersibilului Titan. A durat doar câteva fracțiuni de secundă să fie distrus complet și tot echipajul să piară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si