Un caz șocant s-a petrecut în Reghin. O femeie a abandonat o pisică cu patru pui, iar autoritățile i-au dat o amendă usturătoare. Femeia este nevoită să scoată din buzunar o sumă fabuloasă.

A primit amendă pentru că a abandonat o pisică și patru pui

Incidentul de-a dreptul șocant s-a petrecut în Regin. județul Mureș. O femeie în vârstă de 27 de ani a ajuns în atenția autorităților după ce a abandonat o pisică cu patru pui.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, femeia ar fi ajuns în vizorul autorităților după ce mai mulți oameni au alertat abandonul pe care aceasta l-a făcut. Ulterior, gestul femeii a ajuns în atenția Poliției Animalelor.

Citește și: VIDEO Tratament special pentru demnitari! Natalia Intotero, mutată de la spitalul din Râmnicu Vâlcea la București în timp record și plasată într-un salon de lux

În urma unor verificări, polițiștii au confirmat cele pentru care au fost sesizați. În urmă cu o săptămână, femeia în vârstă de 27 de ani a abandonat o pisică cu patru pui, într-o cutie de carton.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Gestul femeii a fost sancționat conform Legii 205/2004, unde abandonul constituie o contravenție. Prin urmare, polițiștii au amendat-o pe femeie cu suma de 12.000 de lei.

Citește și: Președintele Consiliului Județean Harghita s-a trezit cu ursul în curte, din nou. Borboly Csaba trage un semnal de alarmă: "Inacceptabil!"

"În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba de o femeie de 27 de ani, din Reghin.

Aceasta a fost sancţionată cu o amendă contravenţională în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 205/2004", se arată în comunicatul transmis de IPJ Mureș.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si