Bucureștiul va găzdui una dintre cele mai mari legende ale rap-ului internațional: 50 Cent! Artistul va cânta în cadrul festivalului Summer in the City 2024. 

Summer in the City 2024: Pe ce dată cântă 50 Cent?

Concertul va avea loc pe 18 august 2024, la Romaero, și promite să fie o experiență de neuitat pentru toți fanii genului.

„Anul acesta, Summer in the City va fi o adevărată sărbătoare a hip hop-ului.

Pe scenă va urca 50 Cent, unul dintre cei mai mari hip hoperi din lume, alături de cei mai buni hip hoperi români. Este impresionant și emoționant să vedem cum hip hop-ul românesc cântă pe aceeași scenă cu un nume greu al genului. Ne așteptăm la un spectacol incendiar, plin de energie și momente memorabile, care va rămâne mult timp în inimile fanilor!”, a declarat organizatorul festivalului.

Citește și: VIDEO P Diddy: „Eram la capătul puterilor”. Ce a spus rapperul după ce au apărut imaginile din 2016 își care își lovea fosta iubită

În deschiderea concertului vor cânta Puya, Grasu XXL, Nicole Cherry și Oscar

În deschiderea concertului lui 50 Cent, vor urca pe scenă Puya, Grasu XXL, Nicole Cherry și Oscar. Aceștia vor aduce vibe-ul autentic al hip hop-ului românesc și vor pregăti atmosfera pentru un show memorabil. Repertoriul lor va include hituri care au marcat carierele acestor artiști și au definit peisajul muzical urban din România.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Concert 50 Cent

Concert 50 Cent

[Sursa foto: Profimedia]

Ultimul turneu global al lui 50 Cent

Concertul face parte din turneul global „The Final Lap Tour”, ultimul turneu al renumitului rapper 50 Cent. Acest turneu reprezintă o celebrare a carierei sale.

Turneul a debutat anul trecut și include peste 103 spectacole în 35 de țări. A început în America de Nord și a continuat în Europa și Australia, înregistrând un succes imens cu peste un milion de bilete vândute și sold-out în majoritatea locațiilor. 50 Cent, un nume constant în topurile Billboard și unul dintre cei mai mari rapperi ai ultimelor decenii, oferă fanilor o ultimă șansă de a-l vedea live într-un context spectaculos și emoționant.

Citește și: VIDEO-Momente emoționante pentru Dr. Dre! Acesta a primit o stea pe Aleea Celebrităților

Prețul biletelor la Summer in the City 2024

Biletele sunt deja puse în vânzare, iar prețurile sunt următoarele:

  • VIP- 1090 lei
  • Diamond- 599,50 lei
  • Golden Circle Earlybird- 414,20 lei
  • Acces General Earlybird- 283,40 lei

Peste prețul biletelor se adaugă comisionul de ticketing.

Accesul la eveniment se va face începând cu ora 15:00.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si