Close sidebar
Close sidebar

"Sunt insarcinata cu cumnatul meu, dar asta nu il deranjeaza pe sotul meu!" Chiar si cei trei copii ai femeii au aflat acest lucru

Mama a trei copii este din nou insarcinata si urmeaza sa nasca in scurt timp. De data aceasta, tatal bebelusului nu este sotul ei, ci cu cumnatul acestuia.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rachel Wilcox este mama a trei copii, iar acum este din nou insarcinata, dar tatal bebelusului nu este sotul sau.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

Rachel s-a oferit sa fie mama surogat pentu sora sotului sau si pentru partenerul acesteia dupa ce cancerul la colon a lasat-o infertila pe cumnata sa.
Amanda a fost diagnosticata cu cancer la colon in urma cu 3 ani, dar chimioterapie si radioterapia au ajutat-o pe tanara sa isi revina.

In schimb, ea nu va putea ramane insarcinata niciodata.
"Cand eram insarcinata cu al treilea copil ii povesteam medicului meu despre situatia Amandei. Acesta m-a privit si mi-a spus <<Dar stii ca poti sa fii mama surogat pentru ea, nu?>> Am inceput sa rad. Ii spusesem deja ca sarcina cu numarul 3 va fi ultima pentru mine", a declarat Rachel.

"Eu si cu Amanda avem o relatie stransa de foarte multi ani. Sunt cu fratele ei de cand eram in liceu, practic am crescut impreuna. Mai mult decat cumnate, suntem cele mai bune prietene", a mai spus Rachel.

"Sotul meu a sustinut in totalitate aceasta idee si nu i s-a parut ciudat ca voi purta in pantece copilul surorii lui", a declarat Rachel care va naste in curand fetita cumnatilor sai.


Cei trei copii au inteles perfec situatia si spun: "Mami este insarcinata, dar este copilul unchiului Reid si o sa i-l dea lui", scrie Mirror. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI