Ce încălțăminte poți purta vara la birou?

Pentru o ținută confortabilă de birou pentru sezonul cald poți alege sandale de damă din piele, dacă ții cont de câteva criterii. În primul rând, e important să mizezi pe materiale de calitate, cum este pielea naturală- fie ea întoarsă sau simplă- care sunt adecvate mediului corporate. În ceea ce privește modelul, poți alege din mai multe variante.

Vezi care sunt acestea!

Sandalele cu bareta în ”T” 

Celebrele T-straps care au făcut furori în anii 20 sunt o opțiune elegantă și discretă pentru accesorizarea look-ului de birou. Cu atât mai mult dacă preferi încălțămintea cu talpă joasă, acest tip de pantofi vor fi pe placul tău. În plus, te vei bucura de mult confort alegându-le, un avantaj clar pentru zilele obositoare de la job. 

Pe lângă eleganța aparte pe care o au, sandalele cu baretă în formă de ”T” sunt și foarte versatile. Le poți asorta ușor cu costumuri din două piese, fie ele cu fusta sau pantaloni. La fel de inspirată este și combinația dintre acest gen de pantofi și fustele plisate, perfecte pentru sezonul cald. 

Sandalele cu platformă 

Un alt model de sandale pe care le poți purta cu încredere la birou sunt cele cu platformă.

Nu doar că sunt foarte comode și prietenoase cu picioarele tale, dar pot fi asortate cu pantaloni din materiale fluide, eventual evazați sau vaporoși, integrându-se perfect într-o ținută office de vară. Dacă vrei să obții un look sofisticat, poartă acest mix vestimentar alături de o bluză stil kimono. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vestea bună este că, oricum ai alege să porți sandalele cu platformă, ele îți vor face picioarele să pară mai lungi, iar silueta ta va căpăta, ca prin minune, suplețe!

Sandalele romane 

Cu sau fără toc, sandalele romane rămân un element statement din garderoba de vară a oricărei femei. Atemporalele sandale inspirate de poporul latin sunt cât se poate de practice și pot fi combinate în ținute boeme, feminine, oferindu-le o notă chic. Dacă vrei să mergi la sigur când le porți la birou, asociază-le cu o pereche de culottes și cu o cămașă supradimensionată, introdusă neglijent în pantaloni. Optează pentru sandale din piele maro, o nuanță elegantă și discretă, idelă pentru ținuta de birou. 

Sandalele din piele întoarsă 

Pielea întoarsă este un material care emană rafinament. Alegând o pereche de sandale simple din piele întoarsă, într-o nuanță de verde smarald sau chiar albastru regal poți crea un outfit stylish potrivit pentru o zi la job. Negrul sau oranjul sunt și ele opțiuni cromatice demne de luat în calcul. Mizează pe tocurile de 6 centimentri și pe modelele fără platou. 

Care este încălțămintea pe care obișnuiești să o porți la birou? Inspiră-te din propunerile noastre!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si