În semn de protest și din cauza supărării, un bărbat a recurs la un gest extrem care i-ar fi putut fi fatal. Bărbatul s-a urcat pe aripa avionului, care avea întârziere la decolare de mai bine de 5 ore.

Incidentul s-a petrecut pe Aeroportul din Mexico City, relatează spynews.ro.

A ieșit pe aripa avionului din cauza supărării

Un bărbat a recurs la un gest extrem.

Supărat din cauza faptului că avionul are întârziere la decolare, bărbatul s-a decis să protesteze.

În semn de revoltă și pentru a-și arăta supărarea, bărbatul s-a urcat pe aripa avionului. Incidentul s-a petrecut pe Aeroportul din Mexico City, sub privirile șocante ale martorilor.

Avionul se afla pe terminal, având o întârziere de peste 5 ore. Toți pasagerii care ar fi trebuit să decoleze s-ar fi aflat în interiorul avionului. Într-o clipă de neatenție a personalului din avion, bărbatul a ieșit pe o ieșire de urgență și s-a urcat pe aripa avionului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Martorii au fost șocați, dar potrivit informațiilor, se pare că l-au susținut pe bărbat.

Pasagerii din avion ar fi semnat o petiție prin care condamnă întârzierea de 5 ore a decolării, dar și faptul că au fost ținuți în condiții greu de suportat, în căldură și fără a primi apă.

Citește și: VIDEO- Nou terminal, construit în timp record, la Aeroportul Internațional Iași. Directorul aeroportului: "Ne dorim să avem pe data de 31 martie primul zbor Schengen"

Potrivit presei străine, bărbatul a fost reținut de autorități.

Într-un comunicat oferit de reprezentanții aeroportului este descris incidentul provocat de bărbat. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit în urma gestului extrem.

„Un pasager al unui zbor către Guatemala a deschis o ușă de urgență a avionului în timp ce acesta era parcat la distanță, a rămas pe aripă și apoi a revenit în cabină, fără a cauza daune aeronavei sau altor persoane. În conformitate cu reglementările internaționale de securitate, acest individ s-a predat autorităților”, se arată în comunicatul oferit de reprezentanții Aeroportului Mexico City, potrivit spynews.ro. 

Identitatea bărbatului nu a fost momentan dezvăluită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si