Atac sângeros la Sighișoara! Tragedia s-a petrecut în cursul zilei de marți, la ora 11:00, în cartierul Bărăgan din localitate, atunci când un bărbat în vârstă de 52 de ani și-a înjunghiat cu cruzime mama.

Supărat că femeia, din pensia căreia se întreținea și el, s-ar fi săturat să îi poarte de grijă, acesta a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori în abdomen și în zona gâtului.

Citește și: VIDEO Filmul tragediei de la Suceava, unde Anca și Costel au murit alături de copiii lor. Mama și fratele femeii au prevestit destinul crunt. "Ceasul rău i-a pornit"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

femeie ucisa, barbat ucigas, mama ucisa

În ciuda țipetelor mamei sale, individul a continuat să o înjunghie 

Bărbatul, care era necăsătorit și care locuia cu mama sa în apartamentul pe care bătrâna îl avea în Sighișoara, nu ar fi avut un loc de muncă ceea ce o deranja pe victimă. Atunci când l-a trimis la lucru, individul a atacat-o, spun vecinii.

Omul nu s-a oprit nici atunci când femeia a început să țipe.

O vecină a auzit urletele bătrânei și a mers la casa celor doi, unde a găsit-o pe aceasta grav rănită. Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Târgu Mureș, unde medicii încă se luptă să îi salveze viața.

După ce fapta i-a fost descoperită, individul a încercat să fugă, dar a fost prins la scurt timp de către oamenii legii, pe un dig din apropierea cartierului.

Bărbatul a fost audiat și reținut pentru tentativă de omor.

Citește și: A mers la poliție pentru a-și denunța soția! Un bărbat s-a temut pentru viața copiilor săi, care ar fi fost în pericol alături de femeie. "Telefonul era închis"

femeie ucisa, barbat ucigas, mama ucisa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si