Close sidebar
Close sidebar

Super veste pentru Ada Condeescu - Va deveni mama pentru prima data

A jucat in mai multe filme romanesti si este considerata una dintre cele mai talentate tinere actrite din Romania, iar acum urmeaza sa devina mama.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ada Condeescu, caci despre ea este vorba, s-a casatorit in 2016 cu Catalin Mitulescu si de curand l-a anuntat pe acesta ca urmeaza sa devina tata. Ada Condeescu este insarcinata si va naste primul copil in 2018, noteaza cei de la spynews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ea a lasat sa se vada ca este insarcinata cand a participat de curand la un eveniment, iar rochia pe care a purtat-o i-a pus in evidenta burtica.

Asa este cunoscuta cel mai bine pentru rolul ei din filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", film in regia lui Florin Serban.

Tanara actrita are aproape 30 de ani, ea fiind nascuta pe 2 iulie 1988 la Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI