Azi debuteaza Cupa Mondiala din Rusia, unde 64 de echipe isi vor disputa suprematia in fotbalul mondial. Nu toti jucatorii bine cotati de la nationalele calificate au prins insa lotul. Jurnalistii de la  Adevarul  au alcatuit o echipa formata din superstaruri ale fotbalului care vor vedea Mondialul de la televizor.

Portar:
Joe Hart (Anglia)
 – a avut un an slab, cu doar 8 aparitii la echipa sa, West Ham United

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fundasi:
Marcos Alonso (Spania)
 – n-a prins nationala cu toate ca a jucat bine la Chelsea. Anul acesta, el a marcat 7 goluri, cele mai multe pentru un fundas in Premier League. Cu toate astea, nu a intrat in vederile selectionerului.
Davd Luiz (Brazilia)  – Este accidentat si a ratat finalul de sezon la Chelsea.
Aymeric Laporte (Franta)  – Manchester a platit pentru el 75 milioane dolari in acest an, insa nu a prins pana acum nici o selectie pentru Franta.

Mijlocasi:
Mario Gotze (Germania) 
– Omul care a marcat golul victoriei pentru Germania in finala Mondialului

din 2014 nu merge in Rusia. El a avut un sezon slab la Dormuntd si spre final s-a si accidentat.
Radja Naiggolan (Belgia)  – Si-a anuntat retragerea de la Nationala inainte de turneul final, insa abia dupa ce selectionerul Belgiei anuntase ca Radja nu este inclus in lot. Se pare ca intre cei doi este o relatie tensionata.
Leroy Sane (Germania)  – A fost declarat cel mai bun tanar jucator din Premier League, a marcat 14 goluri si a avut 19 pase decisive pentru Manchester City.
Totusi, selectionerul l-a ales pe Julian Brandt pe postul sau.
Renato Sanches (Portugalia)  – Este considerat un mijlocas de viitor, el avand doar 20 de ani. Nu a avut insa loc in lotul Portugaliei, acolo unde apar nume precum: Bruno Fernandes, Carvahalo sau Moutinho.

Atacanti:
Alvari Morata (Spania)
 – A dat 5 goluri in preliminarii insa a pierdut Mondialul din cauza sezonului slab de la Chelsea, unde a marcat 11 goluri in 31 de jocuri.
Anthony Martial (Franta)  – Nu a fost suficient de constant la Manchester United, unde a fost mai mult rezerva.
Mauro Icardi (Argentina)  – a avut un sezon formidabil, insa n-a avut loc in lot! Messi, Aguero, Dybala sau Higuain au fost preferati de selectioner.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si