Printre cei invitati s-a numarat si domnia sa domnul Osman Koray Ertas, ambasadorul Republicii Turcia in Romania. "Sarbatorim astazi echipa Fenerbahce. Fanii clubului de fotbal au si in Romania o asociatie extrem de puternica si astazi s-au adunat pentru a aniversa rezultatele echipei in cadrul galei anuale", a declarat dumnealui.

Osman Koray Ertas, ambasadorul Republicii Turcia in Romania

Unul dintre marii jucatori ai Romaniei, Viorel Moldovan, si-a adus si el aminte de zilele in care a activat ca fotbalist in Turcia. "Imi aduc aminte cu mare drag de perioada petrecuta acolo, o perioada foarte frumoasa pentru mine din toate punctele de vedere. Ma bucur sa particip la aceasta petrecere", a marturisit "Moldo-Gol"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Viorel Moldova, fost jucator de fotbal

De la party nu a lipsit nici domnul Ugur Yesil, managerul general al Kanal D. "Fenerbache este mereu in inima noastra, indiferent de ce se va intampla. Aceasta este cea de-a 12-a petrecere a suporterilor Fenerbache, aici in Bucuresti."

, a spus dansul.

Ugur Yesil, manager general Kanal D Romania

Si fostul premier Victor Ponta a participat, el fiind unul dintre suporterii echipei de baschet a clubului turc. "Sunt un mare suporter al celor de la Fener, mai ales al echipei de baschet, dar tin si cu echipa de fotbal. Vad multe meciuri la Istanbul, dar ma bucur si cand ma intalnesc cu alti suporteri. Dupa echipa mea din Bucuresti, Fener este a doua preferinta."

, a declarat omul politic.

Victor Ponta, fost prim-ministru al Romaniei

Fotbalistii Generatiei de Aur sunt extrem de iubiti si apreciati in Turcia. Nu exista om de acolo care sa nu stie despre performantele sportive ale lui Hagi, Viorel Moldovan sau Mircea Lucescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si