Două surori gemene au uimit pe toată lumea. Ele fac totul împreună, ba chiar lucruri ce țin de intimitatea fiecăreia. Anna și Lucy se iubesc de ani buni cu același bărbat. În viitor vor avea și copil cu el.

Citeste si: Surorile Porgras, dezvăluiri din familie

Anna și Lucy sunt o pereche de gemene care fac senzație. Ele au 35 de ani și după ce că seamănă identic, fac și totul la fel.

Viețile lor sunt identice și au mărturisit că au un țel puternic.

Ele au anunțat că sunt foarte apropiate și au o relație specială. Au anunțat că s-au unit și mai mult când tatăl lor a murit de cancer. Cele două postează mai mereu imagini împuenă, spunând chiar, la unele poze că cei care le privesc văd de fapt dublu: „Avem această obsesie: să ne trăim viața într-un mod cât mai identic”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Mâncătorul de femei, aproape de eliberare. Ancheta este în impas

Gemenele care trăiesc de 10 ani cu același om

Dacă în viața de zi cu zi fac totul împreună, acest lucru nu se schimbă și în viața personală. Anna și Lucy au mărturisit că au același iubit cu care au ambele o relație de 10 ani, ba chiar își doresc să aibă și copii cu același bărbat, nefiind nevoite să se separe în vreun mod.

Un alt exemplu pe care chiar cele două l-au dat este atunci când fac curățenie, pentru că atunci când una dintre ele șterge praful de pe o masă, imediat cealaltă trebuie să facă același lucru, pe aceeași masă.

Citeste si: Rugăciune pentru frați și surori. Cum sa te rogi pentru sănătatea și bunăstarea lor

„Pentru noi, faptul că împărțim același iubit nu înseamnă altceva decât că petrecem tot timpul împreună”, au mai spus gemenele.

surorile gemene care împart același bărbat
Surorile gemene din Australia.[Sursa foto: spynews]

În prezent, niciuna nu se poate căsători cu iubitul lor Ben. Acest lucru devine posibil doar dacă ajung la un acord. Regulile din Australia interzic poligamia, astfel că o căsnicie în trei este imposibilă. Totuși, rămâne de văzut dacă se va ajunge ca gemenele să aibă copii cu același bărbat.

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Ioan Crișan, afaceristul asasinat cu bombă la Arad


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si