În ediția de astăzi, fetele vor fi surprinse de apariția unui nou băiat. Acesta și-a făcut o intrare inedită și le-a făcut fetelor o demonstrație magică.

Un nou concurent și-a făcut apariția în ”Casa Iubirii”

După plecarea neașteptată a lui Nicolas, fetele așteaptă un nou băiat. Încrederea și carisma băiatului, le va fermeca pe fete.

Citeste si: Ce spune Nicolas despre Kinga după ce a părăsit Casa Iubirii: "A făcut-o pe victima, a mințit, e ceva de nesuportat, e patologic la ea!"

Acesta nu le-a atras doar fizic, dar și prin talentul său de magician. Noul concurent le-a vrăjit, la propriu, pe concurente.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"O să vă citească gândurile. O să vă lase cu gura căscată, la propriu", a anunțat Andreea Mantea.

Radu vrea să o cunoască mai bine pe Xenia

Radu nu a mai rezistat și a dat frâu liber sentimentelor pentru Xenia. Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că nu poate petrece mai mult timp ciu ea.

Citeste si: Radu din Casa Iubirii vrea să petreacă mai mult timp cu Xenia

"Sunt supărat, întristat. Îmi doresc foarte tare să o cunosc pe Xenia și să aflu mai multe despre ea. Cred că și ea își dorește să stăm mai mult de vorbă. În ultimul timp nu prea am avut contact, nu am avut prea multe oportunități de a discuta și de a sta de vorbă. Mi-aș dori mai mult timp să stau cu ea. Chiar mi-aș dori! Mi s-a părut puțin aiurea că Ionuț a fost în casa fetelor alături de Adrian, nu condamn, a fost un joc amuzant.
Mi se părea mai prioritar să stau și eu jumătate de oră cu ea", 
a declarat Radu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si