Close sidebar
Close sidebar

Surpriză de proporții la "Puterea Dragostei". Fosta concurentă s-a întors în emisiune

Surpriză de proporții în ediția de ieri a emisiunii "Puterea Dragostei". Roxana, fosta concurentă din reality show, s-a întors în casa iubirii de la Istanbul.

Razvan Ilie,

Roxana a refuzat să danseze cu vreun băiat din casa "Puterea Dragostei"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Roxana i-a luat la bani mărunți pe unii dintre concurenți, în special pe Nicolas și pe Claudiu. "Nu știu ce faci tu cu Geanina, măi Nicolas. Iar Claudiu e undeva la mijloc între tine și Geanina. Cine are cuplu de aici? Vă întreb ca la școală", a spus din start Roxana care a vizitat casa băieților.

Citeste si: Schimbare de look pentru Adelina de la „Puterea Dragostei”. Vezi cum arată iubita lui Radu

Băieții din casa "Puterea Dragostei", surprinși de apariția Roxanei 

Plină de energie, Roxana l-a luat peste picior pe Radu: "Tu cu cine ești? Cu Adelina sau cu Adriana?". Radu i-a cerut fostei concurente "să nu bage strâmbe" despre el.

Roxana a refuzat să intre într-un dialog cu Mădălin care s-a apropiat de locul în care stătea fosta concurentă a show-ului.

"Ai venit și ai spus: Radu e șeful casei.

Ți-ai arătat admirația pentru el", s-a arătat indignat Mădălin. "A fost o glumă între mine și Radu, nu ai cum să o înțelegi. Eu nu am un dialog cu tine", l-a ironizat Roxana.

Citeste si: Alex Oianu de la Puterea Dragostei a aflat dacă va avea fetiță sau băiețel. Este în culmea fericirii

Iacob s-a văzut pus față în față cu fosta sa iubită și a reacționat "Nu îmi vine să cred".

Roxana a spus că ei doi au fost doar într-o cunoaștere și că nu s-au potrivit. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Am văzut că nu suntem compatibili și am încheiat subiectul. Nu a fost o relație între noi. Acum am un iubit de șase luni", a mai spus Roxana.

Roxana: Este tare ciudat ce se întâmplă

Roxana a intrat apoi în casa fetelor și a dezvăluit cum i s-a părut experiența întâlnirii cu băieții din show:

"Mi-a fost dor de casa asta, mi-a fost dor de Istanbul, dar e foarte ciudat ce se întâmplă. Sunt numai persoane noi, doar casa a rămas la fel. Am și emoții, pentru că nu cunosc pe nimeni", a spus Roxana.

"I-am mai trezit un pic pe băieți, că erau prea adormiți. Mi se par, sincer, că sunt prea copii, iar Radu vorbește prea urât cu Adelina. Eu nu i-aș fi permis să vorbească urât cu mine, aș fi sărit pe el. Păi cum așa, tu o dresezi?", a explicat Roxana.

Vezi întregul moment din emisiunea Puterea Dragostei mai jos:

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, planuri de căsătorie cu noul iubit? „Ne iubim..!”

Roxana Buzoiu care a făcut parte din emisiunea Puterea Dragostei, este într-o relație cu un fotbalist congolez de două luni, aceștia afișându-se încă din primele zile pe rețelele sociale. Fosta concurentă a emisiunii pare mai fericită ca niciodată lângă noul iubit.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fosta concurentă a emisiunii Puterea Dragostei, Roxana Buzoiu este într-o relație de mai mult de șase luni cu N’Sendo Kololo, un fotbalist congolez în vârstă de 30 de ani.

Roxana Buzoiu este vizibil extrem de fericită în relația cu noul iubit congolez, aceasta a și mărturisit că ar avea planuri de nuntă cu iubitul.

Fosta concurentă a emisiunii a mai spus că își dorește să aibă și copii în viitorul apropiat.

Frumoasa șatenă a dezvăluit că l-a dus pe iubitul său acasă, pentru a-l prezenta părinților.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI