Barış Kılıç, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori turci, revine în casele telespectatorilor români în îndrăgita producție “Tablou de familie”, serial difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Carismaticul actor turc interpretează rolul avocatului Efe Avci, în producția ce a captivat inimile a milioane de români.

Barış Kılıç, recunoscut și apreciat pentru interpretările sale remarcabile în seriale de succes precum „Prețul fericirii”, „Valea lupilor”, „Feriha” și „O dragoste”, se alătură distribuției serialului „Tablou de familie”.

Fanii săi vor avea ocazia să-l vadă din nou în acțiune, de această dată în rolul unui avocat talentat și ambițios, specializat în dreptul familiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Efe Avci, personajul interpretat de Barış Kılıç, provine dintr-o familie înstărită și se bucură de un succes remarcabil atât în carieră, cât și în viața personală. Sociabil și fermecător, Efe este conștient de farmecul său și nu ezită să-l folosească în avantajul său. Viața sa va lua o turnură spectaculoasă când se va intersecta cu cea a avocatei Azra, interpretată de talentata Gökçe Bahadir. Între cei doi se va naște o legătură uluitoare, care va ține telespectatorii cu sufletul la gură.

Nu ratați  serialul „Tablou de familie”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul promite emoție, suspans și momente de neuitat alături de Barış Kılıç și restul distribuției de excepție.

Sursa:  https://www.hurriyet.com.tr/arama/evlilik-hakkinda-her-sey-efe

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si