Close sidebar
Close sidebar

Surpriză la "Puterea Dragostei". Ce concurenți au părăsit competiția

Lovitură de teatru la gala Puterea Dragostei de duminică: unul dintre cei mai vocali și controversați băieți din emisiunea-concurs a părăsit competiția. Nu a fost singurul care a ieșit din show.

Sorin Negru,

Doi concurenți au părăsit emisiunea Puterea Dragostei, iar al treilea și-a luat o săptămână de pauză pentru a putea rezolva unele probleme personale

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai multe surprize au avut loc duminică la gala "Puterea Dragostei" e la Kanal D. În urma nominalizărilor primite, Alina și Mădălin au fost în pericol să părăsească show-ul iubirii. După ce a fost anunțat noul lider al case pentru următoarea săptămână, în persoana Georgianei, a fost clar că Mădălin este cel care trebuie să părăsească emisiunea.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei”, departe de iubitul său de sărbători

Mădălin a refuzat să participe alături de ceilalți nominalizați pe podium, în fața colegilor, și nici nu a vrut să le adreseze un ultim cuvânt de rămas bun. 

Iacob lipsește motivat câteva zile din emisiune

Nu a fost singura surpriză din gala de duminică. În urma unor vești neplăcute primite de acasă, lui Iacob i s-a permis să lipsească timp de o săptămână din emisiune, după care urmează să se întoarcă în show. 

Citeste si: Jador se gândește să revină la „Puterea Dragostei”: „Aș veni să o iau pe fata aia frumoasă”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Simona a fost chemată în față de moderatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu și a mărturisit că nu a putut depăși un incident neplăcut care a avut loc în urmă cu câteva zile.

"M-a afectat foarte tare și nu pot sta cu astfel de persoane alături de mine", a declarat Simona.

După cum a transmis Cristina Dorobanțu, Naba a primit un cartonaș galben din partea echipei Puterea Dragostei și i s-a transmis că nu sunt tolerate anumite comportamente.

Citeste si: Simina Loica, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Alex Zănoagă: „O să vă explic dacă suntem sau nu împreună”

Simona spune că nu este pregătită să rămână în emisiune, dar i s-a acordat permisiunea de a se întoarce în orice moment în emisiune dacă va lua decizia de a pleca. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI