Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut un anunț neașteptat, duminică seara, la gala săptămânală a emisiunii "Puterea Dragostei". Doi concurenți, Victor și Denisa, au fost în pericol de eliminare, ei fiind nominalizați de ceilalți concurenți pentru ieșirea din show.

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei. S-au împăcat când nimeni nu se mai aștepta

Aya și Andrei, ultima apariție în casa de la "Puterea Dragostei"

Anunțul făcut de moderatoarea emisiunii i-a liniștit pe concurenții aflați cu sabia deasupra capului:

"Întrucât doi dintre voi, Aya și Andrei, au decis să părăsească emisiunea, am hotărât ca niciunul dintre cei nominalizați în această seară să nu plece. Asadar, Victor și Denisa, vă continuați povestea voastră aici în casă", a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prezentatoarea le-a mai dat o ultimă șansă Ayei și lui Andrei de a apărea în fața publicului. Andrei a venit cu un buchet mare de flori, iar apoi cei doi și-au luat la revedere de la prietenii din emisiune.  

Alexandra, liderul casei în această săptămână

Câștigătorul săptămânii trecute, cea care a încasat un cec de 1.500 de euro și care va fi liderul casei în această săptămână este Alexandra. 

Întregul moment din emisiune poate fi văzut aici:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si