Ionuț și Larisa și-au oficializat relația, în" Casa Iubirii", după mai mult timp în care au petrecut timp împreună. Acesta s-a decis să îi facă o surpriză concurentei, așa că a chemat-o lângă piscină, pentru a o întreba pe aceasta dacă vrea să-i fie iubită.

Citeste si: Cristian și Ștefania au dat cărțile pe față după ce au părăsit Casa Iubirii!: „Am simțit mai mult decât trebuia"

Larisa a acceptat imediat, spre neliniștea Kingăi, care declarase cu puțin timp înainte că este pregătită să lupte pentru inima lui Ionuț. 

Nou cuplu în Casa Iubirii

După ce a așteptat destul timp, tânărul a oficializat relația. Ionuț a vrut să creeze un moment perfect, așadar a chemat-o pe concurentă lângă piscină. Pe jos a presărat mai mulți trandafiri și au avut parte chiar și de o melodie romantică, interpretată de Dragoș, colegul lor de platou.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Moment tensionat în "Casa Iubirii" după bătaia cu ouă. "Aș putea să vă dau afară din emisiune"

Larisa acceptat imediat propunerea lui Ionuț de a forma un cuplu, sub privirile tăioase ale Kingăi: "Da, vreau să fiu iubita ta!", a răspuns Larisa emoționată.

Ce reacție a avut Kinga

Kinga nu a fost prea entuziasmată de gestul lui Ionuț. Concurenta nu se aștepta ca tânărul să facă pași spre Larisa, ci dimpotrivă, credea că ea este cea care are șanse reale pentru a-i câștiga inima: "Eu vreau să-l chem și în camera roșie, de asta am vrut să vorbesc cu el în timp ce nu mă vede, pentru că

eu când vorbesc mai și râd și o să zică: 'Băi, fata asta face mișto de mine sau cine știe ce joculețe.' 

Am vrut să-l fac să înțeleagă că este real ce simt eu pentru el, să-l fac să înțeleagă lucrurile astea. Eu voi lupta pentru el, vreau să vadă că nu sunt falsă așa cum crede el, că eu fac joculețe.", a spus Kinga, înainte ca Ionuț să o întrebe pe Larisa dacă vrea să fie iubita lui.

Citeste si: Cristian și Ștefania au dat cărțile pe față după ce au părăsit Casa Iubirii!: „Am simțit mai mult decât trebuia"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si