Close sidebar
Close sidebar

Surpriza! O romanca este studenta anului la o facultate de top din Germania

Dupa medaliatii la olimpiadele international de matematica, fizica sau chimie, o alta romanca se afla pe primul loc la invatatura in strainatate. Teodora Roxana Petrisor a fost desemnata studenta anului la o facultate de top din Germania, cu o medie incredibila, care i-a uimit pana si pe cei care conduc institutia de invatamant.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Recent, in Germania, in cadrul festivitatii de absolvire a Universitatii Tehnice din Koln au fost premiati cei mai buni studenti ai anului.

In campusul din Gummersbach, in prezenta a 114 absolventi si a peste 380 de invitati, cea mai buna studenta a anului 2016 la Facultatea de informatica a fost desemnata Teodora Roxana Petrisor, care a incheiat anul cu fabuloasa medie de 1.02 (pentru ea s-a facut o exceptie, depasindu-se nota maxima, care este 1). Distictia a venit si cu premiul “Ferchau” in valoare de 500 de euro.

Teodora, la premierea din Koln

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Teodora este originara din Cluj-Napoca si a ajuns in urma cu patru ani in Germania, prin intermediul programului Erasmus. Ea locuieste in Wiehl, si conform oberberg-aktuell, şansele ca ea sa revina in tara sunt insa minime, fiindca directorii facultatii pe care ea a terminat-o i-au oferit inca din vara un motiv intemeiat de a continua in localitatea germana. Romanca a fost angajata in calitate de asistent universitar si cercetator.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI