Close sidebar
Close sidebar

Surpriză totală! Cu cine era Anamaria Prodan în momentul în care Dan Alexa și-a dat demisia de la Astra! ”Era la ziua lui”

Anamaria Prodan a preferat să stea departe de Dan Alexa după incidentele de acum două săptămâni

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șoc după șoc, duminică, la partida Poli Iași-Astra Giurgiu! După înfrângerea surprinzătoare a jucătorilor din Giurgiu, Dan Alexa și-a dat și demisia, culmea, la conferința de presă. Mai mult, la Digi Sport, antrenorul avea să dea și alte detalii. ”Renunț la echipă. M-am săturat de probleme, vreau să stau deoparte o perioadă”, le-a mărturist el jurnaliștilor.

În acele momente, toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă cu adevărat cu tehnicianul și...unde se afla Anamaria Prodan, cea care, prin pumnul aplicat lui Alexa acum două săptămâni, a declanșat o adevărată isterie în lumea fotbalului românesc.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Schimbare de look pentru Simina de la Puterea Dragostei! Cum arată acum

Citeste si: Jador a recunoscut că nu o poate uita pe Simina! Mesajul incredibil: "Nu aș vrea să simt ce simt, dar nu pot comanda inimii"

Citeste si: Leo de la Strehaia, acuzații dure la adresa procurorilor care l-au ”săltat”, după eliberare! ”Mi-au terorizat vecinii” EXCLUSIV

Dan Alexa și-a dat demisia duminică de la Astra! Prodanca era cu patronul Ioan Niculae chiar atunci

Surse din preajma impresarei susțin, în premieră pentru WOWbiz.ro, că în timp ce Dan Alexa și-a dat demisia duminică de la Astra, ea a preferat să rămână în București.

”Anamaria este agent, nu este necesar, din postura ei, să se ducă la meciurile lui Alexa de fiecare dată. La partida de acasă a giurgiuvenilor din prima etapă, a fost prezentă fiindcă avea jucători noi aduși la echipă. Acum, a văzut meciul de la Iași împreună cu patronul Ioan Niculae, a cărui zi de naștere era chiar atunci, și familia acestuia. La rândul său, și Prodanca a venit cu familia și atmosfera a fost una de prietenie, frumoasă și specială.
Păcat că Astra a pierdut”,
au dezvăluit amicii vedetei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI