Close sidebar
Close sidebar

Surpriză totală! Cu cine era Anamaria Prodan în momentul în care Dan Alexa și-a dat demisia de la Astra! ”Era la ziua lui”

Anamaria Prodan a preferat să stea departe de Dan Alexa după incidentele de acum două săptămâni

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Șoc după șoc, duminică, la partida Poli Iași-Astra Giurgiu! După înfrângerea surprinzătoare a jucătorilor din Giurgiu, Dan Alexa și-a dat și demisia, culmea, la conferința de presă. Mai mult, la Digi Sport, antrenorul avea să dea și alte detalii. ”Renunț la echipă. M-am săturat de probleme, vreau să stau deoparte o perioadă”, le-a mărturist el jurnaliștilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În acele momente, toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă cu adevărat cu tehnicianul și...unde se afla Anamaria Prodan, cea care, prin pumnul aplicat lui Alexa acum două săptămâni, a declanșat o adevărată isterie în lumea fotbalului românesc.

Dan Alexa și-a dat demisia duminică de la Astra! Prodanca era cu patronul Ioan Niculae chiar atunci

Surse din preajma impresarei susțin, în premieră pentru WOWbiz.ro

, că în timp ce Dan Alexa și-a dat demisia duminică de la Astra, ea a preferat să rămână în București.

”Anamaria este agent, nu este necesar, din postura ei, să se ducă la meciurile lui Alexa de fiecare dată. La partida de acasă a giurgiuvenilor din prima etapă, a fost prezentă fiindcă avea jucători noi aduși la echipă.

Acum, a văzut meciul de la Iași împreună cu patronul Ioan Niculae, a cărui zi de naștere era chiar atunci, și familia acestuia. La rândul său, și Prodanca a venit cu familia și atmosfera a fost una de prietenie, frumoasă și specială. Păcat că Astra a pierdut”, au dezvăluit amicii vedetei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI