Close sidebar
Close sidebar

Surpriza uriasa! Cine sunt primii “faimosi” care vor sa participe la noua editie Exatlon! Avem declaratii exclusive

Doua dintre cele mai indragite personaje de la “Bravo, ai stil” vor sa plece in Republica Dominicana!

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au inceput inscrierile pentru sezonul al doilea la Exatlon! Cine ar putea sa fie urmatorii Faimosi: "Ne inscriem la Exatlon".

Primul sezon al celui mai iubit show din Romania, Exatlon, s-a terminat. Castigatorul premiului de 100.000 este Vladimir Draghia, care va dona toti banii unor copii bolnavi, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro


Catalin Botezatu vrea sa plece la Exatlon! “Este un fenomen national”

Inscrierile pentru cel de-al doilea sezon au inceput si, in mod firesc, toata lumea se intreaba cine va juca in echipa Faimosilor. Ei bine, spre marea surpriza a tuturor, primii care si-ar dori sa ajunga in Republica Dominicana sunt juratii "Bravo, ai stil".

"Exatlon este un fenomen national! Vreau si eu sa merg acolo. M-am uitat, i-am sustinut pe Faimosi, nu am ratat nicio emisiune", a spus Catalin Botezatu.

Dintre toti juratii de la "Bravo, ai stil", doar doi isi doresc cu ardoare sa participe la Exatlon. Vezi despre cine este vorba pe kfetele.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI