Băiatul, un puști timid dar foarte zâmbăreț din Otopeni, a avut parte de oaspeți de seamă la petrecerea de ziua lui. Mai mulți oameni ai legii, inclusiv luptători de la acțiuni speciale, au "complotat" pentru a-l sărbători.

"Ne-am bucurat să fim alături de un copil care astăzi împlinește 6 anișori, și care își dorește să devină, cu ardoare, polițist. Așadar, astăzi, de ziua lui, ne-am gândit sa-i facem o surpriză lui Mădălin și să-i urăm "La mulți ani!".

Surpriza uriașă de care a avut parte Mădălin, un băiețel de 6 ani din Otopeni care vrea să fie polițist

Și pentru ca surpriza să fie cât mai memorabilă, polițiștii din Ilfov, inclusiv luptătorii de la acțiuni speciale, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor Ilfov l-au felicitat personal pe sărbătorit la adresa la care locuiește, din orașul Otopeni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Nu în ultimul rând, îi dorim sănătate, multe bucurii și împlinirea dorinței de a deveni polițist, așa cum ne-a spus. Emoția și bucuria de pe chipul copilului la întâlnirea cu polițiștii ne-a încântat și ne-a adus satisfacția unei misiuni, de suflet, îndeplinite", este mesajul celor care au reușit să-l facă foarte fericit, de ziua lui, pe Mădălin.

Citește și: VIDEO Jucării pentru copii, esențiale la mare! Cât costă un kit cu care cel mic se poate distra toată ziua pe plajă?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si