Close sidebar
Close sidebar

Surpriza uriașă de care a avut parte Mădălin, un puști de 6 ani din Otopeni care visează să devină polițist: "Misiune îndeplinită"

Surpriză uriașă pentru un puști din Otopeni care își dorește să devină polițist când va fi mare. În ziua în care a împlinit 6 ani, Mădălin s-a trezit cu polițiștii la poartă!

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băiatul, un puști timid dar foarte zâmbăreț din Otopeni, a avut parte de oaspeți de seamă la petrecerea de ziua lui. Mai mulți oameni ai legii, inclusiv luptători de la acțiuni speciale, au "complotat" pentru a-l sărbători.

"Ne-am bucurat să fim alături de un copil care astăzi împlinește 6 anișori, și care își dorește să devină, cu ardoare, polițist. Așadar, astăzi, de ziua lui, ne-am gândit sa-i facem o surpriză lui Mădălin și să-i urăm "La mulți ani!".

Surpriza uriașă de care a avut parte Mădălin, un băiețel de 6 ani din Otopeni care vrea să fie polițist

Și pentru ca surpriza să fie cât mai memorabilă, polițiștii din Ilfov, inclusiv luptătorii de la acțiuni speciale, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor Ilfov l-au felicitat personal pe sărbătorit la adresa la care locuiește, din orașul Otopeni.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nu în ultimul rând, îi dorim sănătate, multe bucurii și împlinirea dorinței de a deveni polițist, așa cum ne-a spus. Emoția și bucuria de pe chipul copilului la întâlnirea cu polițiștii ne-a încântat și ne-a adus satisfacția unei misiuni, de suflet, îndeplinite", este mesajul celor care au reușit să-l facă foarte fericit, de ziua lui, pe Mădălin.

Citește și: VIDEO Jucării pentru copii, esențiale la mare! Cât costă un kit cu care cel mic se poate distra toată ziua pe plajă?

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI