La doar câteva săptămâni după ce a părăsit concursul Puterea dragostei, Florin Rusu a aruncat bomba despre viața sa personală.

Rusu de la Puterea dragostei, care în trecut a fost logodit cu Roxana Prințesa Ardealului, va deveni tătic. Chiar fosta sa logodnică îi îndeplinește acest mare vis, iar în urmă cu puțin timp Roxana Prințesa Ardealului a confirmat sarcina, după ce s-a tot speculat în ultima perioadă că este însărcinată.

Citeste si: Mario Iorgulescu ar fi încercat să se sinucidă? Ce a aflat în noaptea accidentului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Un „pește al apocalipsei”, despre care se spune că prevestește cutremurele, a fost găsit de turiști pe o plajă- antena3.ro

Citeste si: Andreea Mantea, declarații incredibile despre cel mai violent bărbat pe care l-a văzut: "L-aș da pe mana poliției! Nu m-aș lăsa până nu ar suferi și el" Ce spune bruneta despre Vedat, personajul negativ din "Lacrimi la Marea Neagă"

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, îndrăgostită de Dan Bălan: „El mi-a spus că este foarte important cine este primul bărbat”


„La omul bun durează mai mult să își găsească fericirea, stiam ca Dumnezeu imi va da dupa sufletul meu❤😊🤗

Da acum pot sa spun ca sunt fericita, ceea ce imi lipsea am si in curand vom fi trei❤🙏
Ce poate fi mai minunat de atata,cea mai mare bucurie și binecuvântare de la Dumnezeu🙏

Family❤Domi baiatul nostru scump abia astept sa vii pe lume, pana atunci sper să am o sarcină ușoară, pana acum nu am avut probleme🙏👼🤗”, a scris Roxana, prințesa Ardealului, pe pagina sa de

socializare.

Rusu de la Puterea dragostei și-a pierdut o persoană dragă în urmă cu câteva săptămâni

Și Rusu de la Puterea dragostei și-a anunțat prietenii că va deveni tată.

Cel mai minunat lucru e să fii tată, motivul pentru care voi lupta toată viața mea”, a anunțat Rusu de la Puterea dragostei extrem de fericit. Acesta a părăsit concursul în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a anunțat că are niște probleme familiale și toată lumea îl aștepta să revină în concurs.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si