Close sidebar
Close sidebar

Ediția de aseară „Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor

Jador a revenit alături de echipa Faimoșilor: “Am început să citesc de plictiseală… Am citit o carte, dacă vă vine să credeți. Mi-era dor de colegii mei…”.

Georgiana Balaban,

Emisiunea Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kanal D a fost lider absolut de audiență aseară, cu ediția reality-ului fenomen “Survivor România”, peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit confruntarea intensă între Faimoși și Războinici, în jocul pentru recompensa aleasă de public.

Joi, 18 martie, Kanal D a detronat celalalte stații concurente, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România. În intervalul de difuzare a ediției de aseară “Survivor România”, 19:59 – 23:33, Kanal D a înregistrat 11,2% rating și 23,9% cota de piață, pe targetul Național, 8,5% ratin și 19,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7,3% rating și 21,4% cota de piață, pe targetul Comercial.

Concurenții Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: “Survivor România”: o descalificare din competiție, la Războinici, și o eliminare, determinată de motive medicale, la Faimoși

Ana Porgras la Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoșii de la Survivor. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Sebastian la Survivor România.
[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fenomenul „Survivor România” doar la Kanal D

Ediția de aseară “Survivor România” a fost urmărită de o medie de aproape 2 milioane (1.983.000) de fani, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:15, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 2.614.000 de telespectatori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Moroșanu la Survivor România. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Telespectatorii sunt parte activă a fenomenului “Survivor România”, implicați în tot ceea ce fac cele două echipe, astfel că aceștia au avut puterea de a alege premiul pentru echipa câștigătoare, în jocul de aseară.

Astfel, recompensa aleasă de public, aproape 90% dintre cei care au votat, au decis ca echipa câștigătoare să primească un brunch într-un loc special amenajat unde vor savura bucatele atât de mult dorite.

Zanni și Albert la Survivor. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, și-au desemnat finaliștii! Cuplul câștigător va avea parte de o vacanță de vis în Republica Dominicană!

Traseul de aseară pe care s-au duelat Faimoșii și Războinicii a fost exclusiv pe apă. Confruntarea între cele două echipe le-a testat limitele la maximum Faimosilor și Războinicilor; Faimoșii, însă și-au învins adversarii în jocul de aseară, cu scorul de 10 la 5, punctul victoriei fiind înscris de Elena Marin.

Mellina și Andreea Antonescu la Survivor. [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Una dintre suprizele serii de la “Survivor România” a fost revenirea lui Jador pe banca echipei roșii. Acesta s-a alăturat Faimosilor, după o perioadă în care a primit îngrijiri medicale, după accidentarea suferită. Aseară, însă, a primit acceptul medicilor ca să îi susțină pe colegii săi, de pe bancă. Daniel Pavel a anunțat aseară că Jador încă se află sub tratament, nefiind apt pentru a intra pe traseu. Faimosul a fost primit în aplauze și, cu umorul carateristic cu care și-a obișnuit colegii, a stârnit hohote de râs printre Faimoși și Războinici.

Războinicii de la Survivor. [Sursa foto: Captură KANAL D]

“Am început să citesc de plictiseală… Am citit o carte, dacă va vine să credeți. Mi-era dor de colegii mei… Vreau să le mulțumesc că și-au făcu griji pentru mine și că m-au scos din apă, când m-am accidentat”, a spus aseară Jador.

În ediția din această seară a reality-ului “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, se va disputa primul joc de imunitate al săptămânii, pe un traseu spectaculos- toboganul cu apă și obstacolele îi vor pune, din nou, la încercare pe concurenții celor două echipe. Nu ratați, în această seară, o confruntare epică, marca “Survivor România”!

Citeste si: Ce a facut Jador timp de doua saptamani cat a stat in spital in Republica Dominicana si ce reactie a avut Culita Sterp cand l-a vazut

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI