SURVIVOR ROMÂNIA. Faimoșii și Războinicii au luptat cu toate forțele în primul meci de la Survivor. Războinicii au fost cei care au câștigat, deși membrii echipei roșii au încercat din răsputeri să aducă puncte pentru echipă.

Citeste si: Survivor Romania 2020 Kanal D. Cand incepe emisiunea, concurenti și echipe

SURVIVOR ROMÂNIA. Războinicii au un acoperiș deasupra capului, ca recompensă pentru victoria în fața Faimoșilor.

Adversarii lor, în schimb, s-au găsit în jungla din Republica Dominicană fără adăpost, pe timpul ploii. Nevoiți să-și construiască o „casă”, au încercat să se organizeze și să își împartă sarcinile. 

SURVIVOR ROMÂNIA. Vedetele de la Survivor, așa cum nu au fost văzute niciodată

Dovada faptului că Faimoșii au luptat cu toate forțele în primul meci de la Survivor România o fac chiar imaginile. Membrii echipei roșii au fost surprinși plini de nisip și apă alergând pe traseele din Republica Dominicană, sperând la victorie.

Citeste si: Concurenta “Survivor Romania”- Elena Ionescu, ex-Mandinga, declaratii despre viata de dupa divort

Cristina Șișcanu și Ruby sunt, de cele mai multe ori, văzute de fani ca scoase din cutie. Îmbrăcate în ținute superbe, cu machiajul perfect, cele două concurente de la Survivor fac senzație pe paginile lor de Instagram.

În Republica Dominicană, la Survivor, artista și prezentatoare de televiziune, la fel ca ceilalți Faimoși, au dat confortul de acasă pe adrenalina concursului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

SURVIVOR ROMÂNIA. Cristina Șișcanu, în lacrimi la Survivor România

Cristina Șișcanu este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu a intrat în această competiție foarte încrezătoare în propriile forțe.

Citeste si: Augustin Viziru, un altfel de Nică din „Amintiri din copilărie”, varianta modernă. „Mă nimerea cu papucul din alergare de la 15-20 de metri”

„Nu am defecte care să mă împiedice să înving. Voi fi foare ambițioasă, sunt foarte determinată și nimic nu mă poate opri! Surviro Românai este o altă lume, este provocarea extremă, sunt pregătită să trăiesc orice la Survivor”, a spus Cristina Șișcanu în timp ce se afla încă în București, înainte de a pleca departe de casă și de familia ei.

cristina siscanu
cristina siscanu

SURVIVOR ROMÂNIA. „Mai devreme eram foarte veselă și fericită că urmează să trăiesc această experiență. Acum îmi dau seama că începe și îmi va fi foarte dor de ai mei de acasă, de fetița mea, dar sunt extrem de determinată și sunt convinsă că voi fi puternică!”, a spus Cristina Șișcanu printre lacrimi.

SURVIVOR ROMÂNIA. Echipele de la Survivor

Echipa Faimosilor este formata din personalitati foarte diferite, carismatice, venind din diferite domenii, fie ca este vorba de muzica, televiziune, actorie, sport.

Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicas, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni si Bogdan Vladau formeaza deja o echipa redutabila in Republica Dominicana.

Echipa Razboinicilor reuneste zece concurenti inca necunoscuti publicului larg, dar care vor cuceri prin determinare si prin povestile extraordinare de viata.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

SURVIVOR ROMÂNIA. Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Emanuel Neagu vor lupta cu toate fortele pentru a ajunge cat mai departe in competitie.

Citeste si: Cele mai HOT imagini cu Andi de la Survivor România! Uite-l cum își încordează mușchii!

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important in evolutia concurentilor, acestia putand sa-si voteze favoritii si, astfel, sa ii mentina in joc. Modalitatea de votare va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

SURVIVOR ROMÂNIA. Concurentii vor fi nevoiti sa isi dezvolte adevarate strategii de supravietuire, sa se integreze in echipa din care fac parte si sa faca fata provocarilor dificile aparute in viata de zi cu zi din jungla Dominicana. Abilitatile de adaptare, echilibrul psihic, indemanarea si rezistenta fizica le vor fi cei mai buni aliati in parcursul lor.
Telespectatorii vor fi martorii unui reality suta la suta autentic, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si