În meciul de seara trecută, Faimoșii au câștigat la mustață cina relaxantă, pentru care au luptat până la final, având în vedere că au pierdut recompensa în provizii săptămâna aceasta. În echipa Războinicilor, Cristian Ioniță și Lola Crudu au dat frâu liber furiei după ce au pierdut puncte importante împotriva Faimoșilor.

Citeste si: Spania anunţă aproape 1.000 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus luni. Bilanţul morţilor creşte

Momente tensionate în ambele echipe

Momente tensionate în ambele echipe de la „Survivor România”

„Am o problemă cu burtica, am mâncat prea mult.(...) Sunt supărată pe mine, pentru că mâna mea dreaptă era stânga și stânga tot stânga. Nu am nimic cu Faimoșii, sunt frustrările mele personale. Pentru mine Survivor este un proces de dezvoltare personală și încerc să trec peste unele chestii", a explicat Lola Crudu la finalul jocului.

Atacurile între rivali continuă să escaladeze, ironia luând locul fair playului. Sunt luați în vizor, săptămâna aceasta, cei doi Faimoși intrați recent în competiție.

Momente tensionate în ambele echipe

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Vergil Chițac, senatorul infectat cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal

„Nu mai suport ce fac ei și cum vorbesc!(...) Nu sunt obișnuită cu așa ceva!", a izbucnit faimoasa Emy Alupei după ironiile îndreptate împotriva ei de membrii echipei albastre.

Nici Sonny Flame nu a scăpat de atacurile războinicilor, fiind „încolțit" de Emanuel Neagu și Andrei Ciobanu, când faimosul a renunțat să mai intre pe traseu resimțindu-se din cauza unei accidentări din meciul precedent.

Citeste si: Mesajul lui Arnold Schwarzenegger pentru fanii săi, în plină pandemie de coronavirus

Momente tensionate în ambele echipe

„Sonny se gândește să plece acasă acum!", au fost cuvintele ironice adresate de Emanuel, completarea fiind făcută de Andrei: „Și eu m-am accidentat, recunosc, după două luni și ceva. (...)Acasă te așteaptă familia, toți cei dragi. Și pe noi ne așteaptă, dar mai stăm un pic".

Momente tensionate în ambele echipe

În această seară urmează o nouă ediție incendiară Survivor România; ce se va întâmpla cu Elena Ionescu și Karina Fetica, și cum se vor descurca Războinicii și Faimoșii după evenimentele de aseară, veți putea afla urmărind o nouă ediție a reality-ului, de la 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, cu sora sa la medic! Ce a pățit Oana


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si