Slujitorul Domnului s-a referit la faptul că referendumul pentru familia tradiţională nu a trecut. Oamenii s-au revoltat, mai ales că biserica a fost reabilitată din banii lor: „Credinţa-i credinţă, referendumul e referendum. Ce treabă aveam noi că nu s-a dus lumea la referendum?“.

"Avand in vedere această perioadă de doliu, suferinţă şi durere, astăzi nu se va intra în Sfântul Altar si vom lăuda pe Dumnezeu din faţa catapetesmei", i-a anunţat Episcopul Vicenţiu Grifoni pe credincioşi, potrivit TV Ialomiţa. 

Oamenii s-au revoltat. "Asta era problema, că n-a fost lumea la vot? Aia era doliu? Credeam ca a murit un Părinte de-al lor si trebuia să ţinem doliu la biserică. Să le fie ruşine, că dacă vor ei să facă prostii sau nu vor tot fac. Că au făcut şi părinţii între ei prostii şi au făcut şi copii, şi acum sunt sfinţi", a spus o femeie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O alta persoana a susţinut că ceea ce s-a întamplat are legătura doar cu politica şi nu cu Dumnezeu. "Credinţa-i credinţă, referendumul e referendum. Ce treabă aveam noi ca nu s-a dus lumea la referendum?", a fost o alta reacţie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si