Close sidebar
Close sidebar

Sute de serpi au invadat o manastire, inainte de praznicul Adormirii Maicii Domnului. Credinciosii spun ca sunt facatori de minuni si i-au sarutat

Mii de pelerini au fost martorii unei aparitii stranii la o manastire din Grecia. Inainte de praznicul Adormirii Maicii Domnului, sute de serpi au invadat lacasul, iar oamenii s-au grabit sa-i atinga si sa ii sarute. Se spune ca ar fi facatori de minuni.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Va rog sa priviti! Aici sunt doi serpi, pe icoana. Ii iau in mana. Uitati, ei sunt incolaciti unul cu altul. Nu musca. Sunt foarte blanzi. Au si cruce pe cap"

"Priviti! Altul. Deci sunt trei serpi aici"

Pe cat de socante sunt aceste imagini, pe atat de mare e minunea pe care o ascund. An de an, in postul Maicii Domnului si-n ziua de 15 august, la aceasta biserica din Grecia, pe insula Kefalonia, se intampla ceva straniu. Ca la un semn, o gramada de serpi apar in jurul bisericii si a clopotnitei. Ba unii chiar stau agatati de icoane.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

"Ne rugam Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ca pe toti cei care vedeti aceste priveslisti sa va intareasca Maica Domnului in credinta, in dragoste"

Serpii nu sunt primejdiosii, ci considerati tamaduitori. De aceea, mii de pelerini ii mangaie fara frica si ii saruta cu speranta ca vor aduce minuni in vietile lor.

Ca un facut, serpii sunt insemnati cu o cruce alba pe cap si pe limba, iar dupa slujba dispar fulgerator.

Legenda serpilor de la manastirea din Kefalonia s-a scris cu sute de ani in urma.
Se spune ca de locul acesta s-au apropiat atunci corabii cu pirati, care, dupa ce-au coborat pe uscat, s-au indreptat catre manastire ca sa o pradeze.

Atunci, calugaritele s-au rugat la Maica Domnului sa le ocroteasca... iar manastirea ar fi fost inconjurata ca prin minune de serpi, care i-au pus pe fuga pe pirati.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI