Aceasta trecere pentru pietoni situata chiar in centrul capitalei este un real pericol atat pentru pietoni cat si pentru soferi. Indicatorul rutier este ascuns dupa copaci iar marcajele de pe sosea au disparut in totalitate.
Oamenii isi risca viata atunci cand traverseaza prin locuri unde semnele abia daca se mai zaresc.
Daca de pe trotuar nu se vad, imaginati-va la viteza cu care ruleaza un autoturism. Ce-I drept soferii sunt obligati sa incetineasca in apropierea zebrelor. Ce fac insa, daca nimic indica un posbil pericol?
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: ”Uimitor și îngrozitor”. Cum au reușit două orci, cu o slăbiciune pentru ficat, să decimeze cea mai mare populație de rechini albi- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
Datele Politiei Rutiere sunt de-a dreptul infioratoare.
ANDRA ARSINTESCU, PURATORUL DE CUVANT AL POLITIEI RUTIERE BUCURESTI: In primele luni ale anului 2017 s-au produs 339 de accidente pe trecererile de pieton, soldate cu decesul a 8 persoane, ranirea grava 47 de persoane si ranirea usoara a 308 persoane.
Principala cauza a producerii acestor accidente, spun politistii este neacordarea de prioritate. Pe de alta parte soferii sustin ca nu au vad semnele.
Pe buna dreptate in multe dintre cazuri...
ANDRA ARSINTESCU, PURATORUL DE CUVANT AL POLITIEI RUTIERE BUCURESTI: Au fost transmise peste 300 de informari catre adminstratorul drumului public pentru refacarea marcajului pietonal.
Administratia Strazilor, departament al Primariei Capitalei este administratorul drumului public. Am intrebat in scris si reprezentantii acestei institiutii despre capcanele din trafic. Pana acum insa, nu am primit niciun raspuns.