De o petrecere cu tematică a avut parte micuța a Svetlanei Karahan la aniversarea celor 15 anișori. O zi cu o semnificație triplă deoarece, la aceeași dată Yasemin și-a lansat prima colecție de haine, iar mama ei a împlinit un deceniu de activitate în domeniul modei.

Citește și: VIDEO- Cătălin Botezatu „colorează” vara cu creațiile sale. „Urmează două prezentări la Sibiu: una la palatul Brukenthal și una pe cel mai lung catwalk din România”

Yasemin Karahan, fiica Svetlanei Karahan: „A fost foarte bine. Toate fetele erau păpușele și colecția era foarte frumoasă, Barbie. Ai tull, sclipici, dantelă și niște accesorii mai prețioase la gât.”

Svetlana Karahan, emoții mari la aniversare

A fost un eveniment cu multe emoții pentru Svetlana, care a plâns de fericire.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Svetlana Karahan, creatoare de modă: „Și mama mi-a plâns. Nu-i așa? Da. A plâns pentru că eu când am prezentat, a văzut ce frumos am prezentat, s-a emoționat și a plâns. Și când eram jos, la tort, vorbea despre familia noastră, iar mami a început să plângă.”

Totul a culminat când creatoarea de modă și-a văzut toată familia venită din Republica Moldova, direct pe scena unde și-a prezentat ultima colecție vestimentară dedicată celor 10 ani de activitate.

Svetlana Karahan, creatoare de modă: „E prima dată de vreo 5-6 ani când stăm toți la un loc. Toți frații și cu părinții împreună, nu am mai stat împreună la o masă de 5-6 ani. Acesta a fost un motiv pentru care s-au strâns lângă mine.”

Cum a fost un eveniment aniversar dedicat modei și prieteniei, Svetlana le-a pregătit invitaților deserturi realizate după rețete din Basarabia și șampanie din Republica Moldova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si