Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sweet Kiss și Taik, colaborare de succes. „Căutam un nou colaborator, noi știam că el este cel mai potrivit”

Sweet Kiss, una dintre cele mai iubite trupe din România, revine în forță pe piața muzicală, nu doar cu o piesă nouă, ci și cu un nou colaborator. Alina și Nicoleta îl au alături, acum, pe Cătălin Gușă, sau Taik cel care este și producătorul muzical al trupei de mai bine de un an. Cei trei au venit în platoul Știrilor Kanal D pentru a ne povesti despre proiectul lor.

Redactia Stirile Kanal D,

Sweet Kiss și Taik, colaborare de succes. „Căutam un nou colaborator, noi știam că el este cel mai potrivit”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Fetelor, de unde v-a venit ideea să-l cooptați pe Cătălin alături de voi?”

Irina Pavlenco, artistă: „Fiind în studio mai non-stop cu el, fiind un bun producător muzical, el este și producătorul nostru muzical. Ne-am gândit să lansăm și o piesă nouă alături de el. Căutam un nou colaborator, noi știam că el este cel mai potrivit, i-am propus să fie noul nostru colaborator. La început a zis nu, eu am proiectul meu Taik. Până la urmă, când ne-a văzut că tot căutam a spus: vreau să fiu colaborator.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum au reușit să te convingă?”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Taik, artist: „Nu e ușor de spus, pentru că m-am gândit foarte mult ca decizia să cântărească, să fie foarte foarte bună, adică decizia să fie aia care trebuie și crede-mă că cel puțin 2 săptămâni m-am tot gândit la faza asta.

Aveam piesa deja făcută și trăsesem ghidul. M-am gândit eu mai bine hai să dăm drumul la piese fixe așa cum este și așa a început colaborarea.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum este să lucrezi alături de două femei minunate?”

Taik, artist: „E grozav, e adevărat că nu-i ușor, dar este foarte frumos. Ele făcând muzică de atâta timp au păreri foarte bune despre muzică, mă ajută foarte mult.

Chiar e mișto.” 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI