Efe găsește suficiente indicii care îl incriminează pe Haluk de accidentul provocat lui Yildirim, iar Azra promite o răzbunare cruntă la adresa ucigașului iubitului său. Mai mult, Azra și Efe sunt convinși ca Haluk și-a ucis și soția, și fac demersuri pentru a demonstra vinovăția acestuia în ambele cazuri teribile.

În plan paralel, Haluk și-a dat seama că Azra și Efe sunt pe ”urmele” sale și încearcă să schimbe această situație în favoarea sa.

Astfel, Haluk ia legătura cu Erman în nu știe că, în urma întâlnirii sale cu avocatul, el va deveni din vânător, vânat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Colpan se confruntă cu o situație neobișnuită, atunci când tânăra Zeynep vine să îi ceară ajutorul într-o situație cumplită pe care o trăiește. Suferința teribilă pe care o îndură tânăra Zeynep, din cauza abuzurilor venite din partea soțului său, Salim, o impresionează până la lacrimi pe Colpan care hotărăște să îi sară în ajutor încercatei fete.

Ce se va întâmpla atunci când Azra, Sanem, Efe, Bora și Erman fac front comun pentru a demonstra, în fața justiției, că Haluk este un criminal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou

de familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si