După discuția avută cu Efe, Colpan trece la acțiune și reușește, în mod surprinzător, să o ajute pe încercata Hande să își revină din drama pe care o trăiește de multă vreme.

Fostei soții a lui Efe nu-i vine să creadă atunci când primește propunerea uluitoare venită din partea renumitei avocate Colpan Cevher, aceea de a lucra la cabinetul acesteia de avocatură.

Pe de altă parte, Colpan continuă să facă tot posibilul pentru a-l ajuta pe Erman să devină ”tată” cu acte în regulă pentru Bora și, pentru ca reușita acestui demers să fie asigurată, ea apelează la ajutorul fiicei sale, Sanem.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Primul proces al lui Hande, din cadrul birou lui de avocatură Cevher, va fi un succes pentru fosta soție a lui Efe însă, o întâmplare va face ca totul să ia o întorsătură dramatică.

Cu toate că Hande și Efe sunt despărțiți, aceasta încă mai are sentimente pentru fostul soț...

Cu cine se va duela Hande, în primul său proces și, cum va reacționa aceasta atunci când află că Efe are o relație cu fiica avocatei Colpan Cvher, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si