Problemele prin care a trecut în ultima perioadă și-au pus amprenta dramatic asupra frumoasei avocate iar aceasta a ajuns în situația de a pierde sarcina. Azra suferă teribil din cauza celor petrecute însă dragostea familiei sale, a copiilor săi, dar și a lui Yildirim, îi oferă puterea necesară de a depăși mai ușor momentele dureroase.

Pe de altă parte, Yildirim și Azra continuă să facă investigații pentru a veni cu noi dovezi care să îl acuze pe Koray de violență în căsnicia cu Melisa, după ce avocata acestuia, Neyran, a “dovedit” contrariul.

Azra o avertizează pe Melisa că “războiul” pe care îl vor purta împotriva lui Koray va fi unul lung și dureros, dar artista este dispusă să meargă până la capăt pentru a divorța de soțul său.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Neyran, în schimb, este sigură că va câștiga procesul clientului său și este nemiloasă când vine vorba de victorie.

Cine va fi persoana importantă, din viața frumoasei Azra, care va apela la ajutorul lui Neyran și, ce dramă uluitoare se va petrece atunci când Koray și Melisa se întâlnesc, din nou, față în față, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si