Sanem trebuie să îl convingă cât mai repede pe unchiul său să modifice testul de paternitate care îi va ajuta pe Bora și Erman să devină tata și fiu, dar sițuația nu este deloc ușoară. Unchiul lui Sanem îi cere și el, în schimb, o favoare, dacă vrea să o ajute, în demersurile sale, iar Colpan va fi și ea implicată.

Cum Colpan și fratele său se dușmanesc de ani buni, șansele de reușită în demersul demarat de Erman devin tot mai mici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Bora reușește la timp să o demaște pe Demet, care a intentat proces de divorț soțului său, Kerem, demonstrând că aceasta este, de fapt, o escroacă. Hande și Azra ajung, din nou, ”la cuțite”, atât în plan profesional cât și în cel personal.

Efe va avea parte de un șoc atunci când află că Aziz, bărbatul care a provocat accidentul în care avocatul și-a pierdut fiica, își revine din starea de comă, în care se afla de la teribilul incident, petrecut în urmă cu cinci ani.

Cum va reacționa Colpan atunci când află că fiica sa și Bora formează un cuplu și, ce ”nebunie” vor face cei doi îndrăgostiți, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si