Close sidebar
Close sidebar

Tabloul "Natura statica cu cirese, caise si tutun", de Theodor Aman, adjudecat contra sumei de 75.000 de euro

Lucrarile "Natura statica cu cirese, caise si tutun", de Theodor Aman, si "Mare albastra", de Ion tuculescu, au fost adjudecate contra sumelor de 75.000, respectiv 65.000 de euro, la Licitatia de Vara a casei Artmark.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Rezultate semnificative a mai inregistrat pictorul Nicolae Darascu, cu cinci loturi adjudecate din cinci, cu un total de 53.500 de euro.

Alexandru Phoebus, artist ce apare in piata foarte rar, a stabilit un record personal cu pictura "Muncitor cu pâine", care a fost adjudecata contra sumei de 7.500 de euro, cel mai ridicat nivel de pâna azi.

Cel mai mare pret al licitatiei a fost oferit de o paleta ce a participat online, 75.000 de euro pentru pictura lui Theodor Aman.

Licitatia de Vara Artmark 2016 s-a finalizat joi noapte cu un total care a depasit estimarile- peste 550.000 euro-, in crestere cu 15% fata de rezultatele Licitatiei de Vara 2015.

Ultimele evenimente ale anului de licitatie 2015-2016 vor fi cele organizate pe 12 iulie- Orientalism si Mari Poeti Români, si pe 14 iulie- Postmodernism si Arta Contemporana si Licitatia de Ceasuri si Bijuterii, ale caror expozitii au fost deschise deja, la Palatul Cesianu Racovita, sediul Artmark, in proximitatea Muzeului National de Arta si a Muzeului Theodor

Aman.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI