Close sidebar
Close sidebar

Tamara Buciuceanu Botez a implinit 88 de ani. "Sunt mandra ca sunt romanca!" Ce face acum "Doamna Isoscel"

Tamara Buciuceanu Botez, marea doamna a comediei romanesti, a implinit miercuri 88 de ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Retrasa din lumina reflectoarelor, marea doamna a teatrului romanesc isi petrecere batranetea acasa, citind si uitandu-se la filme vechi in care apare si ea.

Si-a petrecut mai bine de 60 de ani din viata pe scena, avand in spate o cariera impresionanta. Rolurile în care a întruchipat personaje precum Coana Chirita sau Isoscel, din Liceenii, i-au asigurat Tamarei Buciuceanu nemurirea in istoria filmului romanesc si, totodata, au facut-o sa devina un idol pentru milioane de romani. In urma cu cativa ani, marea doamna a teatrului romanesc s-a retras din lumina reflectoarelor, considerand ca a venit vremea sa iti traiasca batranetea frumos, acasa.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In decembrie 2013, actritei i s-a decernat Premiul "Aristizza Romanescu" pentru intreaga creatie teatrala si cinematografica, in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Academiei Romane pe anul 2011, desfasurata in Aula Academiei Romane.

La primirea distinctiei, in cadrul evenimentului ce a avut loc in Aula Academiei Romane, Tamara Buciuceanu-Botez a tinut un scurt discurs." E greu la deal, e foarte greu, dar daca traim, trebuie sa traim ca si cum am fi nemuritori", a spus actrita.

"Sunt mandra ca sunt romanca, imi iubesc tara si neamul si multumesc lui Dumnezeu ca mai traiesc", a mai spus marea artista.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI