Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus sâmbătă, 16 octombrie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat în vârstă de 29 de ani din Blaj pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, informează presa locală.

Citeste si: Iubita lui Tzancă Uraganu a bătut-o pe Mădălina Miu. Manelistul a filmat totul

Cum s-a petrecut incidentul șocant

În data de 15 octombrie, în jurul orelor 20:30, bărbatul de 29 de ani i-a aplicat tânărului "două lovituri penetrante cu un cuţit în zona hemitoracelui stâng posterior şi în braţul stâng cauzându-i leziuni corporale care i-au pus în primejdie viaţa", conform constatărilor preliminare comunicate de S.M.J.L. Alba.

Citeste si: O româncă din Italia a fost prinsă de polițiști cu hrană pentru animale, ascunsă pe sub haine, în valoare de 700 de euro

Victima şi prietena sa mergeau să-i ducă mâncare unei rude în vârstă când a apărut din senin vecinul lor cu cuţitul în mână. Femeia avea copilul tânărului în braţe, când a avut loc atacul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tânărul înjunghiat a ajuns la spital, în stare gravă.

Suspectul, arestat preventiv

În continuare, prin referatul procurorului, s-a formulat propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Remus Dan F., către Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba pe o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Mamă cu copilul în brațe, accident șocant

Prin mandatul de arestare preventivă nr. 22/UP/2021 din data de 16 octombrie s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul organelor de cercetare penală ai poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Alba – Poliţia Municipiului Blaj, Biroul de Investigaţii Criminale.

Citeste si: VIDEO| Scene îngrijorătoare într-un liceu din județul Sibiu. O elevă, filmată în timp ce pare că se droghează în timpul orelor

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luare unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal, reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si