Răzvan Petrișor, de 17 ani, locuitor în Cortenuova, a murit pe data de 27 februarie într-un accident rutier petrecut in jurul orei 23.45 pe șoseaua Francesca, in localitatea Ghisalba, Italia.  Victima, de origine română, era student la agricultură și în timpul liber, ajuta la o fermă din localitate. El ar fi împlinit 18 ani în luna iunie.

Motociclistul a fost lovit frontal de o mașină care circula din sens opus

Seara trecută, el conducea o motocicletă enduro când, din motive încă neelucidate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, rezidentă în Ghisalba. Potrivit unei prime reconstituiri, Răzvan se deplasa în direcția Mornico când a fost lovit frontal de autoturismul care circula din sens opus și se afla în depășire.

Citește și: Accident rutier în Bistrița-Năsăud: șoferul băut s-a reclamat singur la poliție

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Impactul a fost atât de violent încât a distrus motocicleta și partea din față a vehiculului. La fața locului s-au deplasat carabinierii și pompierii de la stația din Bergamo și voluntarii de la Romano di Lombardia, care au asigurat vehiculele și au eliberat zona accidentului.

Un român beat a creat un accident rutier grav, în Italia

Un alt accident înfiorător s-a petrecut în localitatea Monterotondo, din Italia, pe data de 27 februarie.

Un român de 20 de ani care s-a urcat beat la volan a depășit două mașini cu 150 km/oră, iar apoi, când a revenit pe banda sa de mers, a lovit în spate o mașină, condusă de o tânără de 30 de ani.

Un român de 20 de ani care s-a urcat beat la volan a depășit două mașini cu 150 km/oră

Un român de 20 de ani care s-a urcat beat la volan a depășit două mașini cu 150 km/oră

[Sursa foto: Il Messaggero]

Citește și: O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un copac a căzut pe maşina în care se afla

La fața locului au mer mai mulți agenți de la poliția locală din Monterotondo. După ce l-au testat cu alcooltestul, agenții au constatat o valoare de 1,6 de alcool pur în aerul expirat. Tânără de 30 de ani a ajuns la spital cu clavicula ruptă, mai multe vânătăi și traumatisme, dar fără a-i pune viața în pericol. De asemenea, de îngrijiri medicale a avut nevoie și bărbatul de 50 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si